Saloane Acropole EVENTS

Eleganta si excelenta la fiecare eveniment

5 saloane de evenimente

Meniuri All Inclusive

Plata conform persoane prezente

Cort ZEUS

´Cort Zeus este un cort grandios cu inspiratie greceasca, ideal pentru evenimente de 400-500 de persoane.  Conceput pentru o nunta eleganta si rafinata, Cortul Zeus intruneste toate calitatile de design si organizare a  spatiului interior pentru un eveniment inedit. Cromatica sălii, candelabrele centrale si ringul de dans de dimensiuni ample dau o nota distincta cortului. Invitatii dumneavoastra se pot bucura de spatiile special amenajate  pentru socializare de pe terasa cortului sau din gradina Acropole.

Cort CLEOPATRA

´Cort Cleopatra este alegere perfecta pentru evenimente de 300-350 de persoane. Cu finisaje perfecte si un décor grandios, cortul dispune de ring de dans generos, open space. Invitatii dumneavoastra se pot bucura de spatiile special amenajate  pentru socializare de pe terasa cortului sau din gradina Acropole.

Cort APOLO

´Cort Apollo intruneste toate cerintele pentru realizarea unui eveniment elegant cu o atmosfera calda si relaxanta. Apollo este optiunea perfecta pentru evenimentele de 300-350 de persoane. Cu un décor rafinat si elegant, cortul dispune de un ring de dans de dimensiuni ample si acces direct la terasa, gradina Acropole si fantani arteziene.

Cort AFRODITA

Cort Afrodita, ispirat de zeita frumusetii, este un cort perfect pentru evenimentele de 180-200 de persoane. Cortul beneficiaza de un ring de dans generos, open space fara stalpi. Invitatii dumneavoastra se pot relaxa pe terasa cu acces direct la gradina Acropole, 

Cort ATHENA

´Cort Athena este locatia ideala unde puteti organiza  o nunta inedita de 200-280 de persoane. Respectand cele mai recente tendinte in evenimente, Athena dispune de  acces direct la gradina Acropole care impresioneaza prin vastitatea spatiului verde, ce confera locului o priveliste unica ce aduc natura si mireasma brazilor chiar in mijlocul evenimentului dumneavoastra.

Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata